Het Kaas & Wijn Huis opent webshop

Vanaf deze week heeft dé speciaalzaak in kaas, wijn, noten en andere delicatessen de deuren geopend van haar digitale winkel. Op www.hetkaasenwijnhuis.nl/webshop kunnen vanaf heden producten uit de winkel in de webshop worden gekocht.

De webshop start met een ruim assortiment aan rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen, port en champagne. Naast Italië, Frankrijk en Spanje worden er ook veel wijnen uit Portugal, Chili, Argentinië, Australië en Zuid-Afrika aangeboden. Speciaal voor de webshop is het wijnassortiment uitgebreid. Het streven is om in nabije de toekomst het assortiment in de webshop uitbreiden met andere specialiteiten uit de winkel. 

Daarnaast kunnen ook de welbekende kerstpakketten via de webshop worden gekocht. Elk kerstpakket bestaat uit een aantal verse basisartikelen aangevuld met een thema naar keuze. Het grootste deel van de kerstpakketten die in Nederland verkocht worden, zijn maanden van te voren gemaakt met langhoudbare producten. De kerstpakketten van Het Kaas & Wijn Huis bestaan daarentegen voornamelijk uit versproducten. De kerstpakketten worden daarom één tot twee dagen voor de gewenste afleverdatum gemaakt. Zo blijft de versheid van de producten gegarandeerd. 

Als openingsactie heeft Het Kaas & Wijn Huis speciaal in deze startweken enkele gerenommeerde wijnen extra scherp geprijsd.

Geplaatst op woensdag 8 oktober 2008.

Over Het Kaas en Wijnhuis

Dit bericht is geschreven door Het Kaas en Wijnhuis. Het bedrijf valt onder kaas uit Hoogeveen. Trefwoorden van Het Kaas en Wijnhuis uit Hoogeveen : .

Lees meer over Het Kaas en Wijnhuis.