BinCore IT

Wij helpen u bij het verwezenlijken van uw wensen en het oplossen van uw automatiseringsproblemen!!!

BinCore IT Automatisering staat voor:

Betrokkenheid Professionaliteit Kwaliteit

BinCore IT is gespecialiseerd in het leveren van betaalbare professionele automatiseringsoplossingen aan MKB bedrijven. Onze standplaats is Hoogeveen (Drenthe), maar wij bieden onze diensten aan in heel Nederland. Wij zijn veel actief in: Assen, Beilen, Groningen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle.

Wij leveren hoogwaardige innovatieve ICT diensten aan MKB bedrijven, welke zich vertalen in een goed lopende automatisering die aansluit bij de wensen van de klant en ondersteuning biedt aan de bedrijfsactiviteiten van de desbetreffende onderneming. Zie "Oplossingen" voor veel gevraagde automatiseringsoplossingen.

Wij onderscheiden ons van andere automatiseerders op het gebied van betrokkenheid met de klant. Waar andere automatiseerders slechts een automatisering opleveren, proberen wij meerwaarde te leveren aan de klant, door mee te denken met de klant. Hierdoor kunnen wij automatiserings- oplossingen leveren met een ondersteunend karakter, die het rendement van uw bedrijf positief beïnvloeden. Zie werkwijze voor meer informatie.

BinCore IT heeft naast een telefonische helpdesk ook een online helpdesk, welke 24 uur per dag toegankelijk is! Daarnaast dragen wij er zorg voor dat wij binnen 2 uur na het melden van een spoedgeval, bezig zijn met probleemoplossing!

Wij weten dat uw bedrijfsgegevens van levensbelang zijn, daarom dragen wij er zorg voor dat deze gegevens optimaal beschermd worden. Zie "beveiliging" voor enkele maatregelen.

Wilt u een vrijblijvend gesprek aangaan of een vrijblijvende offerte ontvangen, stuur dan een email naar: info@bincore.nl

U kunt ook contact opnemen met: Tel: 06 - 46 00 50 52 Hoogeveen, Drenthe

Geplaatst op vrijdag 21 maart 2008.

Over BinCore IT

Dit bericht is geschreven door BinCore IT. Het bedrijf valt onder automatisering uit Hoogeveen. Trefwoorden van BinCore IT uit Hoogeveen : .

Lees meer over BinCore IT.