Wim Koster Tuinhout in Noordscheschut

Wim Koster Tuinhout gevestigd in Noordscheschut is de leverancier voor al uw tuinhout en tuinhuisjes en bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Over Wim Koster Tuinhout

Wim Koster Tuinhout valt onder de rubriek houthandel in Hoogeveen.

Wim Koster Tuinhout aan de Coevorderstraatweg 22a in Noordscheschut is een begrip in de wijde omgeving. Voor alle mogelijke toepassingen van hout in de tuin kunt u bij ons gespecialiseerde bedrijf terecht.

De afgelopen 20 jaar hebben wij een goede naam opgebouwd als het gaat om tuinhout. Bijzonder is dat bijna alles op maat kan worden gemaakt en geleverd. Mede daardoor en door het enorm uitgebreide assortiment kunnen wij aan bijna iedere specifieke wens van de klant voldoen.

Een ieder kan bij ons terecht voor schuttinghout, hekwerk, pergolas, borders, vlonders, bloembakken, achthoekige prieëlen, blokhutten, garages, carports, houten tuinmeubelen, vlaggenmasten, speeltoestellen, tuinverlichting, regentonnen, kippenhokken etc. etc., maar ook voor tuinaccessoires zoals tuinkasten, picknickbanken e.d. bent u bij Wim Koster Tuinhout aan het juiste adres.

Onze medewerkers leveren en plaatsen/monteren desgewenst alle door ons geleverde artikelen bij u thuis.

Ons afzetgebied ligt binnen een straal van ongeveer 50km rond Hoogeveen (Dr.) uitgezonderd levering van blokhutten, garages, carports en priëlen, deze kunnen desgewenst door het gehele land worden geleverd.

Bezoek ook eens ons nieuwe showterrein waar meer dan 40 modellen blokhutten, tuinhuizen, carports, etc. staan opgesteld. Locatie: TuinBASIS Hoogeveen, Weg om de Oost 1a.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wim Koster Tuinhout uit de rubriek houthandel uit Hoogeveen is gevestigd aan de Coevorderstraatweg 22a in Noordscheschut. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-342348.

Diensten en producten voor houthandel

Trefwoorden die horen bij Wim Koster Tuinhout zijn o.a. :