VK Incasso BV in Hoogeveen

Incasso, Debiteurenbeheer en Diensten op Maat

Over VK Incasso BV

VK Incasso BV valt onder de rubriek incasso in Hoogeveen.

Met één telefoontje behalen wij significant meer en beter resultaat dan een stapel brieven ooit zal doen! Vriendelijk, correct, opmerkelijk doortastend en verhelderend. Wij gaan het dialoog aan met uw klant.

Heeft u problemen met een klant? Heeft iemand een schuld bij u openstaan? Wij van VK Incasso in Hoogeveen helpen u graag. Wij zorgen ervoor dat u weer verder kunt! Ook voor diensten op maat kunt u contact met ons opnemen.

Kosten incasso werkzaamheden: Wij werken op basis van no cure no pay. Onze incasso werkzaamheden kosten u dus niets.

De snelheid van betalen is van groot belang voor de liquiditeit van uw onderneming. Laat osn dit proces overnemen. U wilt natuurlijk het liefst zo min mogelijk wanbetalers onder uw klanten. Dit kan vervelende financiële gevolgen voor u en uw bedrijf hebben. Het overkomt echter elke ondernemer of bedrijf: klanten die niet of te laat betalen. Een goed debiteurenbeheer is daarom van essentieel belang!

Wij denken in oplossingen. Door mee te denken in uw organisatie verbeteren wij het betaalgedrag en dus uw liquiditeit. Gelukkig vertoont de meerderheid van uw relaties prima betaalgedrag. Notoire laat- of niet betalers kosten u veel tijd die u beter aan het onderhouden van prettige relaties zou kunnen besteden.

Enkele voorbeelden maatwerk diensten:

- Perfectioneren van uw correspondentie, tactiek en respons - Training van uw (debiteuren)medewerkers in optimaliseren van betaalgedrag - Kredietwaardigheid check van uw (toekomstige) zakenrelaties

De kosten voor het overnemen van uw debiteurenbeheer of andere maatwerkdiensten is altijd in overleg.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Groet,

Team VK incasso BV


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VK Incasso BV uit de rubriek incasso uit Hoogeveen is gevestigd aan de Postbus 407 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-4852421.

Diensten en producten voor incasso

Trefwoorden die horen bij VK Incasso BV zijn o.a. :