Via Creare Onderwijsadvies Hans Beeksma in Hoogeveen

Inspireren en verbinden in het belang van goed, passend onderwijs.

Over Via Creare Onderwijsadvies Hans Beeksma

Via Creare Onderwijsadvies Hans Beeksma valt onder de rubriek adviesbureau uit Hoogeveen.

Naam van het bedrijf is VIA CREARE en die staat voor de weg naar verbinden en ontwikkelen. Waarom deze naam? Omdat het in het onderwijs naar mijn mening van groot belang is om de creativiteit van leerkrachten te koesteren; creativiteit in de vorm van zoeken naar oplossingen, zelfsturing en out of the box durven denken en doen.

Dit als tegenwicht tegenover alle regeldruk in onderwijsland waar mensen heel erg moe van worden. Gezamenlijk creatief omgaan met uitdagingen in het onderwijs geeft energie. Daarin wil ik een bijdrage leveren aan teams vanuit mijn 42 jarige ervaring in het onderwijs, zowel als leerkracht, leidinggevende en adviseur.

Na 42 jaar in loondienst, heb ik besloten om in combinatie met keuzepensioen de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap in een eenmanszaak. Dit geeft mij persoonlijk meer ruimte en ik kan mijn ervaring blijven delen en inzetten in het onderwijsveld. Vanaf 1 augustus 2017 is VIA CREARE actief.

VIA CREARE wil teams ondersteunen met respect voor de kernwaarden van het team of de school. Interimwerk behoort ook tot de mogelijk inzet van VIA CREARE. Naast interim werk, zijn er mogelijkheden voor inzet bij visietrajecten, teambuilding en het aansturen van conceptuele veranderingsprocessen. Hierbij valt te denken aan omgaan met hoogbegaafdheid, cultuur en techniek.

Mijn inzet is altijd gericht op het inzetten op mogelijkheden van teamleden. Mensen in hun kracht zetten en samen leren optrekken vanuit kennis over elkaars mogelijkheden. Wanneer je elkaar kent en accepteert, kun je ook meer van elkaars expertise gebruik maken. Dat versterkt de organisatie. Ieder traject is dan ook maatwerk.

Voor meer informatie over mijn diensten maak ik graag een persoonlijke afspraak. Ik ben te bereiken via 06 22102602 of via beeksmahans@gmail.com.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Via Creare Onderwijsadvies Hans Beeksma uit de rubriek adviesbureau uit Hoogeveen is gevestigd aan de De Vos van Steenwijklaan 39 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528265134.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Via Creare Onderwijsadvies Hans Beeksma zijn o.a. :