Veegservice Hoogeveen in Hoogeveen

Veegservice Hoogeveen; Gespecialiseerd in het vegen en onkruidvrij houden van uw terrein, zodat uw bedrijf een goede eerste indruk achterlaat.

Over Veegservice Hoogeveen

Veegservice Hoogeveen valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Hoogeveen.

Wij zijn gespecialiseerd in het vegen en onkruidvrij houden van uw terrein, zodat uw bedrijf een goede eerste indruk achterlaat.

Een schoon en verzorgd aanzien van uw pand en bedrijfsterrein geeft een (toekomstige) klant een betrouwbare indruk van uw bedrijf. Er is een gezegde:"Je kunt maar één keer een eerste indruk maken" Dat geld ook voor uw bedrijf! Hoe zou een bedrijf dat zijn eigen terrein niet op orde heeft een goede en betrouwbare dienstverlening kunnen geven naar de klant? Tevens blijkt uit gedegen onderzoek dat een verzorgd en schoon terrein minder aanleiding geeft tot vandalisme Daarom wil Veegservice Hoogeveen die zorg uit uw handen nemen.

Diensten:

Vegen na evenementen:

Ook kan Veegservice Hoogeveen het zwerfvuil opruimen na evenementen zoals: kermis, braderie, sportevenementen, concerten, markten en meer. Exploitanten hebben hier vaak geen tijd voor omdat ze de volgende dag alweer op een andere locatie moeten staan. Veegservice Hoogeveen neemt deze verantwoordelijkheid graag uit uw handen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier zodat wij voor u een passende aanbieding kunnen maken.

Veegwerkzaamheden:

Voor de veegwerkzaamheden maken wij gebruik van een Ravo 340CD veegzuigmachine . Deze machine is voorzien van een zogenaamde derde borstel die 180 graden zwenkbaar en uitschuifbaar is om ook op de moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen reinigen en vegen.

Ook kan deze derde borstel voorzien worden van een onkruidborstel voor het verwijderen van onkruid en hardnekkig vuil. De veegmachine is voorzien van een opvangcontainer met een inhoud van 2300 liter. Ook is er de mogelijkheid om te lossen in een geplaatste container of op een aanhanger van maximaal 1,55 meter hoog.

Veegservice Hoogeveen kan het geveegde materiaal tegen gemaakte kosten afvoeren, of het wordt op uw terrein gedumpt op een door u aangewezen plaats.

Revitaliseren van bestrating, opritten en terrassen:

Veel bestratingen krijgen een lelijk aanzien doordat er in de loop der jaren een grauwsluier op de stenen wordt gevormd. Veegservice Hoogeveen kan uw bestrating weer in de originele staat terugbrengen. Hiervoor gebruiken we een door ons samengesteld milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Vraag een vrijblijvende demonstratie. Het resultaat zal u verbazen!

Verwijderen van olievlekken en oliesporen:

Olievlekken zijn storend op een terras of oprit. Veegservice Hoogeveen kan voor u de olievlekken verwijderen. Hiervoor maken wij gebruik van een milieuvriendelijk olieoplosmiddel dat door middel van enzymen de olie versneld afbreekt. De afgebroken olierestanten zijn niet milieubelastend en kunnen worden weggespoeld Wel is het zaak om bij het constateren van olievervuiling zo snel mogelijk te reageren. Een verse olievlek laat zich gemakkelijker verwijderen dan een olievlek die enkele jaren oud is!

Revitaliseren en herstellen van half verhardingspaden en terrassen:

Half verhardingspaden zijn aan slijtage onderhevig. Deze slijtage komt door intensief gebruik of door ingroei van onkruid vanaf de bermen. Veegservice Hoogeveen kan deze slijtage herstellen met verschillende beproefde middelen en ingegroeid onkruid bestrijden Voor een advies op maat kunt u contact met ons opnemen.

Wij verwijderen ook oliesporen die door een lekkend voertuig op de openbare weg is terechtgekomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Veegservice Hoogeveen uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Hoogeveen is gevestigd aan de Kochstraat 16 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41118897.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Veegservice Hoogeveen zijn o.a. :

Nieuws van Veegservice Hoogeveen in Hoogeveen

Blad vegen op uw bedrijfsterrein een makkie!

Blad vegen op uw bedrijfsterrein een makkie!

Blad ruimen met de veegzuigauto van Veegservice Hoogeveen gaat snel en voordelig!