Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf in Noordscheschut

Schoonmaakbedrijf, poets bedrijf, schoonmaak, Glasbewassing, Terras/Bestrating reinigen en onderhoud,

Over Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf

Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Hoogeveen.

Schoonmaken is een vak, en niet voor iedereen weggelegd. We zijn gespecialiseerd en we hebben veel plezier in ons vak. De diensten die we o.a. leveren zijn: schoonmaak

Glasbewassing.

Het wassen van de ramen zowel boven als onder, ook de kozijnen worden ontdaan van spinnen en vliegenpoep en andere vervuiling.

Deuren worden afgelapt, al zit er geen glas in.

Zijn uw ramen op de begane grond van onderen voorzien van houtwerk dan wordt dit ontdaan van zand en dergelijke en gewassen.

Terras /bestrating reinigen en onderhoud.

Is uw terras/bestrating ernstig vervuild door algen, mos e.d. dan reinigen wij dit d.m.v. hogedruk, tevens kunt u er voor kiezen om uw terras/ bestrating te laten behandelen met een algen/mos dodendmiddel. Dit middel is 100% biologisch zodat de algen en mos geen kans krijgen om uw terras/bestrating te ontsieren, het is dan wel noodzaak dit 1 of 2 maal per jaar te herhalen, zo voorkomt u dat uw terras/ bestrating elk jaar gereinigd moet worden met hogedruk, wat ook weer een behoud is van uw terras/ bestrating en portemonnee.

Ook is het mogelijk om uw houten tuinmeubelen schoon te maken en te behandelen met de algen doder.

Is uw terras/bestrating minder bevuild door algen, mos e.d. dan volstaat een behandeling met de algen en mosdoder ook prima. De algendoder dood alleen maar 1 lobbige planten(mos) maar wilt u ook van uw 2 lobbige planten (onkruid) af, dan kunnen wij de algendoder vermengen met b.v. Roundup(onkruidbestrijder).

Dakgoten reiniging.

Uw dakgoten worden ontdaan van bladeren e.d. zodat het hemelwater weer vlot wordt afgevoerd, wat lekkage en verstoppingen voorkomt. Op verzoek kunnen wij ook gootkorfen plaatsen zodat uw regenpijp niet verstop raakt.

Dakpannen reinigen en onderhoud.

Is uw dak ernstig vervuild door algen, mos e.d. dan reinigen wij dit d.m.v. hogedruk, tevens kunt u er voor kiezen om uw terras/ bestrating te laten behandelen met algen/mos dodend middel. Dit middel is 100% biologisch zodat de algen en mos geen kans krijgen om uw dak te ontsieren, het is dan wel noodzakelijk dat wanneer het dak weer groen wordt dit te herhalen, zo voorkomt u dat uw dak eens in de zoveel jaar gereinigd moet worden met hogedruk, wat ook weer een behoud is van uw dak en portemonnee.

Is uw dak niet zo erg groen en bevuild dan volstaat een behandeling met de algen en mos doder ook prima.

Damwand/ gevel reiniging:

Het reinigen van de gevelbeplating gebeurd d.m.v. osmossewater en een telescoop systeem zie voor meer info onder het kopje telescoopbewassing.

Ook kunnen wij de beplating behandelen met 100% biologisch algen en mossendoder zodat algen en mos minder snel terug komen. Dit product is 100% veilig voor uw beplating.

Wanneer u dit regelmatig laat doen dan voorkomt u dat de beplating onherstelbaar beschadigd wordt door ingevreten vervuiling en zo verlengt u de levensduur.

Ook de uitstraling van uw bedrijf blijft op deze manier behouden, want de buitenkant zegt vaak ook iets over de binnenkant.

Woningen en bedrijfspanden e.d. met 100% biologische middel spinvrij maken en houden.

Iedereen kent het vast wel de hinderlijke spinnenwebben op ramen en kozijnen. En rondom de buitenverlichting van uw woning of bedrijfspand. Wij hebben hiervoor de juiste oplossing, alvorens wij alles ontdaan hebben van spinnenwebben en poep gaan wij de spinnenverwijderaar op de plaatsen spuiten waar de spinnen graag hun web willen maken. De spinnen zullen dan hun web ergens anders maken, wil de spin het toch weer proberen om zijn web te maken dan komt hij bedrogen uit want de spinnenverwijderaar voorkomt ook dat de spin zijn web ergens aan vast kan zetten en zal dan alsnog zijn onderkomen ergens anders moeten gaan maken.

Let wel dit product verjaagd alleen de spinnen. het dood de spin niet! De spin is een nuttig diertje ,het vangt dagelijks veel muggen, vliegen en andere insecten.

Goed onderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling en kwaliteit van uw woning en bedrijfspand.

Vloerreiniging en onderhoud.

Wij kunnen diverse vloeren reinigen:

Reinigen van tapijt en vuilafstotend maken Linoleumvloeren of marmoleum vloeren strippen en in de was zetten Opblokken en sprayen van linoleumvloeren of marmoleum vloeren Schrobben van harde vloeren b.v. plavuizen, grind vloeren, gecoate vloeren, garage vloeren e.d.

Reinigen van stoelen/ banken/ tapijt.

Reinigen van uw bank, stoelen en tapijt d.m.v stoom.

Het voordeel van het reinigen met stoom is dat er geen residuen achterblijven, wat voorkomt dat het weer snel vuil wordt. Daarna wordt uw stoel, bank, tapijt geïmpregneerd.

Zie ook het kopje reinigen met professionele stoomreiniger.

Grafstenen en ornamenten reinigen en onderhouden.

Grafstenen hebben een bijzondere emotionele waarde voor nabestaanden. Het hoort bij de laatste rustplaats van een dierbare en dat is vaak de enige plek waar nabestaanden nog een beetje bij de overledene kunnen zijn. Het is dan ook belangrijk dat grafstenen, maar ook bijvoorbeeld de geplaatste ornamenten op een graf, gereinigd kunnen worden zonder dat ze beschadigen. Op een begraafplaats zijn over het algemeen veel donkere, vochtige plekken waar de zon maar met moeite af en toe bij komt. Groene aanslag, zoals algen en mossen, komt op deze locatie dan ook veelvuldig voor. Niet alleen op grafstenen, maar ook op ornamenten, monumenten, beelden en uiteraard op de looppaden. Verweerde grafstenen.

Het lijkt soms een ondoenlijke taak, grafstenen reinigen die niet onderhouden zijn. Mos en algen hebben zich meester gemaakt van de grafzerk, hier en daar is flinke roestvorming zichtbaar en ook aan kalkaanslag heeft de steen niet kunnen ontkomen. Wij maken gebruik van een product dat een dergelijk verweerde grafsteen snel, effectief en veilig schoonmaakt. Dit krachtige reinigingsmiddel is milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor uw eventuele beplanting. Grafstenen beschermen Grafstenen zijn vaak van grote emotionele waarde voor de nabestaanden. Het is dan ook belangrijk, dat de zerk in goede staat blijft en de inscriptie(s) duidelijk leesbaar. Het is geen overbodige luxe een grafsteen goed te conserveren, zodat het bestand is tegen allerlei negatieve (weer)invloeden van buitenaf.

Reiniging d.m.v. stoom met een professionele stoomreiniger.

Hoge temperatuur-stoom bereikt het organische materiaal diep in de te reinigen oppervlakten en doodt de organismen, ook in de poriën. Dit voorkomt verdere groei van bacteriën. De belangrijkste voordelen van stoom: stoom lost vuil door de warmte op tot in de diepste poriën stoom bevat geen chemische middelen stoom dringt gemakkelijk door tot in elk hoekje stoom desinfecteert stoom frist op Toepassingen voor het reinigen met stoom:

Alle sanitaire plaatsen

Alle tegels en voegen in keuken, toilet en badkamer krijgen door de stoom weer een stralende glans. Vanaf de vloer tot alle werkplekken, de oven, het gasfornuis, de koelkast, de vriezer, tot in de afzuigkap wordt alles zonder chemische middelen hygiënisch schoon. Ook wordt moeiteloos kalk afzetting op kranen, badkuip, douche beschot en douche kop e.d. verwijderd. Heeft u b.v. een nieuwe woning dan is het wel een fris idee om het sanitair met stoom te laten reinigen. Voor particulieren /bedrijven die bungalows, stacaravans e.d. verhuren na een seizoen van verhuren een ideale manier om alles weer eens goed te reinigen en te ontkalken.

Auto, boot, caravan, camper, vrachtauto, motor:

Met stoom wordt het interieur van auto/boot/caravan/camper heerlijk opgefrist. Stoom dood organismen zodat bacteriën geen kans meer hebben waardoor alles weer fris gaat ruiken. Heeft u b.v. een caravan, camper of boot gekocht en u vindt het niet fris om op andersmans matras te slapen dan kunt u het overwegen om in plaats van nieuw te kopen de matrassen e.d. te laten reinigen met stoom. Voor particulieren/bedrijven die auto's, boten, caravans, campers verhuren is het na een seizoen van verhuren een ideale manier om het interieur weer op te frissen .

Alle gladde wanden en vloeren.

Stoom reinigt en verzorgt alle gladde oppervlakken bv. tegels, marmer, siergrind, parket, linoleum, plavuizen, onbehandeld hout.

Oplevering schoonmaak.

Wat houdt een opleveringsschoonmaak bij ons in:

Uw woning of bedrijfspand worden na verbouw renovatie of nieuwbouw wordt helemaal stof vrij gemaakt. Vloer en wand tegels worden ontdaan van specie, lijm en cement sluier. Glas worden van binnen en buiten gewassen en ontdaan van stickers e.d. ook de kozijnen en vensterbanken worden niet vergeten. Eventueel bouw afval wordt op opgeruimd.

Dagelijks en periodiek onderhoud van bedrijfspanden, woningen, vakantie bungalows e.d. zowel binnen als buiten. Een schoon bedrijfspand zorgt voor een uitstekende indruk bij uw opdrachtgevers, maar zeker ook bij uw medewerkers. Een frisse, schone werkplek draagt bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Dit heeft een gunstig effect op het ziekteverzuim. De ervaring leert ook, dat een schone werkplek medewerkers motiveert deze zo netjes te houden.

Wij bieden u: Schone en hygiënische werkplekken Frisse toiletten en andere zogeheten &lsquonatte ruimten&rsquo Keurige openbare ruimten Milieubewuste schoonmaakmiddelen De beste en modernste machines en materialen Periodiek onderhoud Op uw verzoek voeren wij grondige reinigingsbeurten ook eenmalig of periodiek uit. Wij houden rekening met uw wensen en voeren de reiniging uit met een minimale overlast voor uw organisatie.

Dagelijks onderhoud Wij verzekeren uw organisatie van een dagelijkse schone en frisse werkomgeving. Onderhoud buiten het pand

Zie hiervoor eerder genoemde werkzaamheden.

Nieuw bij Tichelaar schoonmaak poetsbedrijf

Telescoop bewassing!

Hoe werkt telescoopbewassing? Het telescoop bewassingsysteem is voorzien van een telescoopsteel. Deze steel is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het speciale gezuiverde water, genaamd osmosewater (dit is water zonder kalk en mineralen) op de te reinigen oppervlakken sproeit. Door het enorm reinigende vermogen van puur water en zonder gebruik van chemie (dus niet milieubelastend) kunnen alle oppervlakten gereinigd worden, mocht het te reinigen object heel vuil zijn dan wordt er chemie toegevoegd ook dit is weer op een natuurlijke basis. In combinatie met telescoopsteel en een zachte borstel zal het vuil verwijderd worden en droogt het daarna streep- en vlekkeloos op, omdat het vuil er samen met het water afstroomt. Nazemen en/of droogmaken met een doek is dus overbodig. Met dit systeem kan tot een maximale hoogte van 15 meter (= 4 etages) gewerkt worden.

De telescoopbewassing is geschikt voor het reinigen van onder andere de volgende toepassingen :

Glas incl. kozijnen en vensterbanken Hout, kunststof en trespa delen aan woningen, bedrijfs panden,stacaravans,chalets, e.d. Carvans die uit de stalling komen in combinatie met shampoo en wax Gevelbeplating Damwandbeplating Zonnecollectoren Reclame borden en zuilen Moeilijk bereikbare plaatsen Overhead/garage deuren Goten en windveren Boten Zonweringen Overkappingen Dakramen Dakkapellen

Poetsen

Het poetsen van auto's, campers, caravans, boten, vrachtwagens, motoren.

Zowel interieur als exterieur.

Wat houdt poetsen in bij Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf? We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering van de auto. Anders gezegd: de auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Ook wordt als gewenst motorcompartiment ontvet en behandeld met een glansmiddel met vochtwerende eigenschappen (let wel dit is alleen de boven zijde van de motor. De motor wordt niet geheel vet en olie vrij gemaakt). Ook de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt, terwijl kunststofdelen en banden weer op kleur worden gebracht en er puntgaaf uit komen te zien, net als de ruiten trouwens. Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg.

En ook bij op het eerste oog onherstelbaar verontreinigde bekleding weet Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf dikwijls nog wonderen te verrichten. Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf beschikt over een geur- neutralisator om geuren zoals rioollucht, transpiratiegeur, vislucht, brandlucht, rook, lucht van huisdieren, benzinelucht, urinelucht, lijmlucht, etc. definitief te verwijderen. Wij hebben inmiddels ook een professionele stoomreiniger aangeschaft waardoor er nog betere resultaten verkregen kunnen worden. Zie hiervoor ook het kopje reinigen d.m.v. stoom met een professionele stoomreiniger&rdquo

Gaat u uw heilige koe verruilen voor een nieuwe? Uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring van Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf is gebleken dat u de inruilwaarde van uw oude auto, camper, caravan, boot vrachtauto, motor behoorlijk kunt verhogen. Voordat u met uw dealer over prijzen gaat onderhandelen, is het verstandig om eerst uw auto eens goed bij Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf onder handen te laten nemen. Weggegooid geld? Nee, juist niet. Uit een recent ANWB-onderzoek bleek dat de inruilwaarde hierdoor stijgt met € 500,= terwijl deze poetsbeurt nog niet eens de helft hiervan kost. Dat is gemakkelijk verdiend.

Tevens Verkoop van Riwax producten

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Henk Westerbeek dinsdag 14 mei 2013

4,5 sterren

“Komt gemaakte afspraken na. Werkzaamheden geven een super resultaat.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Hoogeveen is gevestigd aan de Zwarte dijkje in Noordscheschut. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-341073.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf zijn o.a. :

Nieuws van Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf in Noordscheschut