Techni Control International b.v. in Hoogeveen

"Doordacht onder druk"

Over Techni Control International b.v.

Techni Control International b.v. valt onder de rubriek groothandel in Hoogeveen.

Decennia van toepassing op Techni Control International BV. Opgericht in 1972 en sindsdien onder de bezielende leiding van de familie Van de Laar. De tweede generatie heeft het stokje in 2007 officieel overgenomen.

Van technisch adviesbureau naar groothandel en tegenwoordig een combinatie hiervan. Wij leveren advies en appendages voor de installaties waar met druk gewerkt word. Voor petrochemie, water, lucht en gasbehandeling.

Door de jarenlange relatie met onze toeleveranciers komen wij tot pasklare oplossingen. Dit resulteerde onlangs in een gezamenlijk ontwikkeld hogedruk regelblok (450bar) voor een waterstof aangedreven rondvaart boot.

Gevolg hiervan is dat we momenteel bij diverse projecten betrokken zijn om tot milieuvriendelijke aandrijving te komen.

Het begeleiden van onze klanten voor de juiste appendage op de juiste plaats zien wij als een vanzelfsprekendheid.

Indien gewenst met test-, materiaal- of ex-certificaten. Om onze klanten te helpen op de juiste wijze met druk om te gaan kunnen ze altijd een beroep op ons doen, hetzij per telefoon, hetzij per e-mail.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Techni Control International b.v. uit de rubriek groothandel uit Hoogeveen is gevestigd aan de Stephensonstraat 33 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-233400.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Techni Control International b.v. zijn o.a. :