Schimmelshop.nl in Hoogeveen

Schimmels, vochtplekken of weerplekken aangetroffen in uw woning? Beschimmelde muren in uw badkamer, keuken , slaapkamer of woonkamer? Schimmelshop heeft een complete lijn om heel simpel, doeltreffend én permanent de schimmel te bestrijden. Dit alles op natuurlijke, en dus milieuvriendelijke basis!

Over Schimmelshop.nl

Schimmelshop.nl valt onder de rubriek schilder in Hoogeveen.

Schimmels, vochtplekken of weerplekken aangetroffen in uw woning?

Beschimmelde muren in uw badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer?

Schimmelshop heeft een complete lijn om heel simpel, doeltreffend én permanent de schimmel te bestrijden. Dit alles op natuurlijke, en dus milieuvriendelijke basis!

Voor schimmelbestrijding zijn Alpenkalk Schimmel-ex en Regulitt® Schimmel-ex uitermate geschikt. De schimmel wordt permanent gedood, en tevens voorkomt u met deze producten nieuwe schimmelvorming op de behandelde plekken.

Met nabehandeling van Alpenkalk muurverf , Regulitt® antischimmelverf of Regulitt® klimaatverf voorkomt u schimmelvorming op de gehele muur!

Met deze behandelwijze worden schimmels op een doeltreffende, permanente manier verwijderd zodat deze niet opnieuw opduiken.

Schimmelshop levert de producten die u helpen bij het verwijderen van schimmels.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schimmelshop.nl uit de rubriek schilder uit Hoogeveen is gevestigd aan de Bouwmeesterstraat 62 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0631000741.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schimmelshop.nl zijn o.a. :