Roness Logistiek in Hoogeveen

Nationaal & internationaal koerier dwars door de hele Europese Unie.

Over Roness Logistiek

Roness Logistiek valt onder de rubriek koerier in Hoogeveen.

Dhr. Ron Esseveld is de drijvende kracht achter Roness Logistiek. Ik ben begonnen met 1 Caddy voor Roness Logistiek. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een mooi groot wagenpark van meerdere wagens, waaronder 3 koelwagens. Door de verschillende soorten en maten van wagens, kunnen we ervoor zorg dragen dat we aan iedere koeriersvraag kunnen voldoen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier, omdat u een een pakket met onderdelen, een vertrouwelijk document of een andere zending met spoed bezorgd moet worden? Of had u een pakket o.i.d. dat eigenlijk al op de plaatst van bestemming had moeten zijn? Kijk dan niet verder. U bent bij Roness Logistiek aan het juiste adres. Ze regelen uw spoedzending, en leveren binnen de hele Europese Unie.

Aanbod bij Roness Logistiek:

- Van Schroef tot Industriƫle goederen, Uw klant heeft met spoed een onderdeel nodig omdat een cruciaal onderdeel kapot is gegaan en kan niet wachten daar het productieproces door moet gaan. Roness Logistiek draagt zorg voor het snel leveren van cruciale onderdelen waar uw klant op zit te wachten. Maar ook wanneer de levering van dat onderdeel minder spoed dan ook kunnen wij zorg dragen voor het transport, wij hebben een netwerk met diverse Nederlandse transportbedrijven opgebouwd. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het vrachtvervoer naar specifieke gebieden binnen de Europese Unie.

- Geconditioneerd Vervoer, heeft u goederen die koel of bevroren vervoerd dienen te worden, dan is Roness Logistiek de juiste keuze. Onze koel- en vrieswagens hebben standaard een registratiesysteem di continu de temperatuur tijdens het vervoer registreert. Zoals met al onze koeriersdiensten vervoeren wij ook geconditioneerd door de hele Europese Unie.

- Koerier Juridische Correspondentie, de juridische post zowel intern als extern is bij Roness Logistiek in goede handen. Ons streven is nadat u een opdracht voor het verzenden van uw juridische post bij ons plaatst, wij binnen 45 minuten op het ophaal adres zijn om uw zending met de grootste zorgvuldigheid uit te voeren. Wij beloven dat wij uw zending niet met andere opdrachten zullen combineren, zodat er geen tijdverlies ontstaat bij de uitvoering van uw zending.

Het wagenpark bij Roness Logistiek staat klaar om uw verzending op tijd te leveren. Ieder zending is uniek en vereist een andere manier van transport.

Kijk voor meer informatie op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Roness Logistiek uit de rubriek koerier uit Hoogeveen is gevestigd aan de Parmentierstraat 2E, unit 15 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-58801158.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Roness Logistiek zijn o.a. :