Regio Express in Hoogeveen

Regio Express: De pakketspecialist van Drenthe!

Over Regio Express

Regio Express valt onder de rubriek koerier uit Hoogeveen.

Regio Express is uw pakketspecialist in Drenthe! De diensten van Regio Express zijn voornamelijk gericht op de zakelijke markt, maar natuurlijk biedt Regio Express ook voor consumenten oplossingen aan.

U krijgt van uw zending, afhankelijk van uw wensen, per week of maand een overzichtelijke verzamel factuur. U kunt uw zendingen via een track & trace systeem volgen en er is een mogelijkheid voor e-mail notificatie.

Regio Express biedt diverse diensten aan. Een overzicht van deze diensten kunt u hieronder terug vinden:

- Spoedvervoer. - Palletvervoer. - Pakketservice. - DHL parcel. - Packs. - Regio distributie.

Regio Express is al ruim 15 jaar een betrouwbare logistieke partner als het erom gaat dat uw zending zorgvuldig en snel op de plaats van bestemming moet komen. Regio Express is dan ook met recht trots dat de groei die zij de afgelopen jaren hebben gemaakt, vooral te danken is aan mond op mond reclame.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Regio Express staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Regio Express uit de rubriek koerier uit Hoogeveen is gevestigd aan de Morsestraat 8B in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-340510.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Regio Express zijn o.a. :