Piet Gons Rijopleidingen in Hollandscheveld

Piet Gons Rijopleidingen: Een vracht aan rijervaring!

Over Piet Gons Rijopleidingen

Piet Gons Rijopleidingen valt onder de rubriek rijschool in Hoogeveen.

Welkom bij Piet Gons Rijopleidingen!

Piet Gons Rijopleidingen is een rijschool die naast beginnende bestuurders ook gevorderde (beroeps)chauffeurs opleidt. Piet Gons Rijopleidingen is al 40 jaar werkzaam in de transportsector en heeft zich gespecialiseerd in transport- en rijopleidingen. Ons hoge slagingspercentage zult u de zelfverzekerdheid geven om veilig en vlot de weg op te kunnen gaan.

Gaat u binnenkort op vakantie met de caravan rijdt u voor uw werk regelmatig met een aanhanger? Bij ons leert u te rijden met een aanhanger. Dit lespakket bestaat uit 5 uur praktijkles en het examen. Daarnaast is het ook mogelijk om nog een extra les erbij aan te plakken wanneer dit nodig is.

Voor beroepschauffeurs in de EU is code 95 een verplichte aanduiding achter een voertuigcategorie op het rijbewijs C(E) of D(E). Deze code geeft aan dat u vakbekwaam bent in het beroepsmatig besturen van een vrachtauto. Met onze scherpe prijzen is de cursus tegen scherpe prijzen te volgen! Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om op zaterdag te lessen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u altijd terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Piet Gons Rijopleidingen uit de rubriek rijschool uit Hoogeveen is gevestigd aan de Jan Kreeftweg 5 in Hollandscheveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 53132390.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Piet Gons Rijopleidingen zijn o.a. :