Mulderij en Partners in Hoogeveen

Mulderij en Partners uit Hoogeveen heeft geen profiel.

Wat doet Mulderij en Partners in Hoogeveen

Mulderij en Partners is een accountant uit Hoogeveen. Men is gevestigd aan de Stationstraat 19. Het telefoonnummer van Mulderij en Partners in Hoogeveen is 0528-232323.

Is Mulderij en Partners in Hoogeveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoogeveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Mulderij en Partners in Hoogeveen valt onder de rubriek accountant. Een accountant uit Hoogeveen levert onder andere :

Mulderij & Partners Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in de beginjaren 60 en sinds april 1996 gevestigd aan de Stationsstraat te Hoogeveen. Mulderij & Partners is een accountantskantoor gericht op het controleren en samenstellen van jaarrekeningen voor kleine en middelgrote ondernemingen in het MKB. Naast specifieke accountancywerkzaamheden richten wij ons met name op de advisering van de ondernemers in het MKB. Naast het geven van fiskale adviezen fungeren wij ook als klankbord voor de ondernemer. Ons kantoor heeft een samenwerking met de Fiscount Adviesgroep, een samenwerkingsverband van adviseurs/specialisten op het gebied van de fiscaliteit (IB,Lbl., VpB, BTW en SV-wetgeving). Als gevolg van deze samenwerking beschikt Mulderij & Partners over een breed pakket aan diensten op juridisch, fiscaal en sociaal wetgevingsgebied. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review