Max-Lease in Dedemsvaart

Max-Lease uit Dedemsvaart heeft geen profiel.

Wat doet Max-Lease in Dedemsvaart

Max-Lease is een autoverhuur uit Hoogeveen. Men is gevestigd aan de Langejacht 11. Het telefoonnummer van Max-Lease in Dedemsvaart is 0523-620007.

Is Max-Lease in Dedemsvaart uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoogeveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Max-Lease in Dedemsvaart valt onder de rubriek autoverhuur. Een autoverhuur uit Hoogeveen levert onder andere :

 ; ; ; ; ;  ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Max-Lease is een bedrijf, welke bemiddelt in het tot standkomen van leasecontracten. Door jarenlange ervaring in de financiële branche kan Max-Lease net dat beetje meer bieden, wat nodig is om een contract rond te maken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Schijven dinsdag 1 september 2015

2 sterren

“Snelle service als het gaat om het afsluiten van een leasecontract. Vergeet echter onder geen beding te vragen naar de GARANTIE voorwaarden. Uiteindelijk ben ik er met het tekenen van de contracten ook aan voorbij gegaan en zit nu uiteraard met de gebakken peren. Het heeft me nu in de eerste week al 1100,- euro aan reparatie en achterstallig onderhoud gekost, daarbij blijkt nu de versnellingsbak niet 100% te zijn, dus op termijn waarschijnlijk nog veel meer onkosten. Resume sluit niets af zonder GARANTIE !!!!! een gewaarschuwd mens telt voor ........ ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 4.