Massagepraktijk de Beleving in Hardenberg

Massagepraktijk de Beleving uit Hardenberg heeft geen profiel.

Wat doet Massagepraktijk de Beleving in Hardenberg

Massagepraktijk de Beleving is een massage uit Hoogeveen. Men is gevestigd aan de Eiberhof 27. Het telefoonnummer van Massagepraktijk de Beleving in Hardenberg is 06-52766589.

Is Massagepraktijk de Beleving in Hardenberg uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoogeveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Massagepraktijk de Beleving in Hardenberg valt onder de rubriek massage. Een massage uit Hoogeveen levert onder andere :

Mevrouw Arriët Slot is de drijvende kracht achter Massagepraktijk de Beleving. Ik heb een gecertificeerde massageopleiding gevolgd bij de Massage Academie in Apeldoorn. Mijn massagepraktijk bevindt zich op de eerste etage van het woonadres. Het is er gezellig, maar professioneel ingericht. Bij de praktijk is er voldoende ruimte om te parkeren. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Massage Mirjam

  Massagetherapeut Mirjam de Jonge | Lichaamsbewustzijn en Persoonlijke Ontwikkeling. Trefwoorden van Massage Mirjam : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn, meppel, omgeving meppel, gezondheid, leefstijl, holistisch, .

  tel. 06-20215806, Ceintuurbaan 106, 7941 LX in Meppel

  Meer over Massage Mirjam contact website

 • Massagepraktijk Mahayana

  Masseur vanuit Holistisch oogpunt.. Trefwoorden van Massagepraktijk Mahayana : Massagepraktijk, voetreflexologie, energetische hoofdmassage, Quantum Touch therapie, Chakra massage, hoofdpijn massage, Tuina Zen massage, burn-out en massage, voetmassage, voetenspa en lymfemassage, .

  tel. 06-30648835, Dwergstern 50, 7827 TG in Emmen

  Meer over Massagepraktijk Mahayana contact website