Loopt Gesmeerd in Hoogeveen

You name it, we'll be there!

Over Loopt Gesmeerd

Loopt Gesmeerd valt onder de rubriek horeca uit Hoogeveen.

Mijn naam is Gerard Doldersum, een enthousiaste Hoogeveense foodtruck ondernemer. De Loopt Gesmeerd truck is een professionele foodtruck, wij rijden door het hele land naar u toe om u kennis te laten maken met onze heerlijke gerechten en drankjes.

Uiteraard hechten wij zeer veel waarde aan de beste kwaliteit en service, wij streven er dan ook naar om sfeer en smaak op deze manier samen te brengen. Zo kan iedereen onder het genot van een mooie ambiance genieten van onder andere onze ambachtelijke saté en onze heerlijke Catunambu kwaliteitskoffie.

Menukaart: * Kip Saté * Flatbread wrap Spicy Chicken * Saté-Olé * Flatbread wrap Saté Wij maken de gerechten geheel naar uw wensen want u als klant staat bij ons centraal!

Heeft u binnenkort een feestje bij u thuis of op locatie dan kunt u ons inschakelen, u kunt het zo gek niet bedenken en wij komen naar u toe!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Loopt Gesmeerd uit de rubriek horeca uit Hoogeveen is gevestigd aan de Dr.Dassenstraat 33 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23399325.

Diensten en producten voor horeca

Trefwoorden die horen bij Loopt Gesmeerd zijn o.a. :