Kreeft Heftruckopleiding in Hoogeveen

Opleiding centra

Over Kreeft Heftruckopleiding

Kreeft Heftruckopleiding valt onder de rubriek opleiding in Hoogeveen.

Heftruckopleiding.nl is een initiatief van Kreeft Opleidingen B.V. te Hoogeveen. Heftruckopleiding.nl verzorgt landelijk opleidingen op het gebied van intern transport, logistiek, Arbo &veiligheid. Door onze jarenlange ervaring en dankzij onze gespecialiseerde instructeurs en docenten kunnen wij actuele opleidingen van hoge kwaliteit in diverse lestempo’s aanbieden.

Kreeft Opleidingen is ISO 9001 gecertificeerd en door het ministerie van Verkeer en Waterstaat geautoriseerd om alle opleidingen m.b.t. het vervoer van gevaarlijke stoffen te verzorgen. Ook is Kreeft Opleidingen erkend opleider voor het Scholingsfonds voor het bouwbedrijf.

Heftruckopleiding.nl is met name gespecialiceerd in het verzorgen van incompany opleidingen op gebied van Intern transport, logistiek, Arbo & veiligheid. Het grote voordeel van de incompany opleidingen is dat men zowel de theorie als de praktijk instructie kan aanpassen aan de bedrijfsspecifieke situaties.

Door ons unieke systeem met doorlopende startmogelijkheden kan men op ieder gewenst moment met een cursus beginnen. Ook is het mogelijk om meerdere opleidingen te combineren. Met dit systeem is het mogelijk de beschikbare opleidingsperiode zo efficiënt mogelijk te benutten, zodat de cursist op korte termijn inzetbaar is. Er zijn dag-, avond- en zaterdagopleidingen.

Voor bedrijven en instellingen kunnen wij een voortgangsrapportage verzorgen. U wordt dan periodiek op de hoogte gehouden van de vorderingen en prestaties e.d. van uw medewerkers of cliƫnten.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kreeft Heftruckopleiding uit de rubriek opleiding uit Hoogeveen is gevestigd aan de De Stroom 1 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-265577.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Kreeft Heftruckopleiding zijn o.a. :