HUBO Harke in Hoogeveen

HUBO Harke gevestigd in Hoogeveen. Al vele jaren heeft Hubo ervaring in doe-het-zelf.

Over HUBO Harke

HUBO Harke valt onder de rubriek bouwmarkt in Hoogeveen.

VertrouwdHouthandel Utrecht:

Al vele jaren heeft Hubo ervaring in doe-het-zelf. Wat ooit in 1933 begon als Houthandel Utrecht en bekend werd met Hubo maak-het-zelfprodukten, is uitgegroeid tot de huidige Hubo organisatie waarbij meer dan 200 leden zijn aangesloten. Vanaf 1996 hanteert Hubo het huidige beeldmerk. Het logo staat symbool voor de klassieke emaille reclameborden van de jaren zestig en is vormgegeven met een kleurstelling en lettertype dat letterlijk bol staat van energie. Met kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap heeft Hubo als specialist u daarom ook in de toekomst enorm veel te bieden. Hubo, de eerste de beste.

Zelfstandig:

Voor alles wat met doe-het-zelf en klussen te maken heeft kunt u terecht bij één van de 200 vestigingen in Nederland. Hubo is een organisatie van zelfstandige ondernemers die door samenwerking professionele merkartikelen en kwaliteitsproducten verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Iedere ondernemer heeft de mogelijkheid zijn kwaliteiten te ontplooien en zijn deskundigheid en specialisme aan te bieden aan de consument.

Deskundig advies:

Omdat het bij doe-het-zelven niet alleen draait om goed gereedschap en kwaliteitsartikelen kunt u bij Hubo bij uitstek terecht voor achtergrondinformatie en klusadviezen.

SpecialistHubo anno 2008:

Service, vakkennis en vakmanschap zijn de pijlers van elke Hubo. Zo worden naast het bezorgen van artikelen bijvoorbeeld ook zonwering, zelfbouwkasten en schuifwanden op maat geleverd en geplaatst. Bij Hubo is alles voor elke doe-het-zelf klus te verkrijgen en lukt het u niet om de klus zelf voor elkaar te krijgen, dan heeft Hubo hiervoor de oplossing binnen handbereik. Want Hubo is al jaren de specialist in doe-het-zelf.

Resultaat:

Hubo heeft het, bestelt het, maakt of plaatst het voor u en zorgt bij elke doe-het-zelf klus altijd voor het beste resultaat.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HUBO Harke uit de rubriek bouwmarkt uit Hoogeveen is gevestigd aan de Alteveerstraat 8 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-263573.

Diensten en producten voor bouwmarkt

Trefwoorden die horen bij HUBO Harke zijn o.a. :