Hoveniersbedrijf MILLEFLEURS in Hoogeveen

Al ruim veertig jaar legt hoveniersbedrijf MILLEFLEURS tuinen aan in en rondom Hoogeveen. Tuinen van hoogwaardige kwaliteit bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Over Hoveniersbedrijf MILLEFLEURS

Hoveniersbedrijf MILLEFLEURS valt onder de rubriek hovenier in Hoogeveen.

Wie zijn wij:

Al ruim veertig jaar legt hoveniersbedrijf MILLEFLEURS tuinen aan in en rondom Hoogeveen. Tuinen van hoogwaardige kwaliteit bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Het is een echt familie bedrijf, gerund door de gebroeders Henk en Hillebrand Jansma. Zij hebben het overgenomen van hun vader, de oprichter van MILLEFLEURS.

Met onze eigen tuinontwerpen en ons team van vakbekwame hoveniers kunnen wij zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin verzorgen.

Tegenwoordig wordt een tuin steeds meer als een verlengstuk van onze woning gezien. Als het even kan gaan de deuren open en gaan we naar buiten. We willen genieten van de rust van de tuin na bijvoorbeeld een drukke dag op het werk.

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen wat betreft inrichting en gebruik van de tuin. De één wil lekker kunnen ravotten met de kinderen, terwijl de ander graag met familie en/of vrienden geniet van een lekkere barbecue in de tuin. Als een vakbekwaam hovenier met jarenlange ervaring zijn wij trots op de tuinen die we ontwerpen en aanleggen. We hebben dan ook al veel tuinen naar tevredenheid van de klant ontworpen en aangelegd.

Ontwerp:

Na een afspraak komen wij langs voor een oriënterend gesprek. Dit vindt bij u thuis plaats zodat wij een goed beeld van uw tuin en de mogelijkheden kunnen vormen. Vaak zegt de inrichting van uw huis veel over uzelf en daarmee ook iets over uw toekomstige tuin.

In dit gesprek komen uw wensen naar voren, wat wilt u in uw tuin gaan doen. Het is voor ons de kunst om te proeven waar u van houdt en wat bij u past. Vaak hebt u al een bepaald idee over de inrichting en het gebruik van materialen, u wilt bijvoorbeeld een vijver of een prieel, of u weet al het soort tegel of klinker die gebruikt moet gaan worden.

Hierop volgend worden alle maten van uw huidige tuin opgenomen. We kijken naar de omgeving en de ligging van de tuin i.v.m zon en schaduw. Ook eventueel herbruikbare materialen en of planten zetten we op papier. Dit zijn onze basisgegevens voor uw tuinontwerp. Met de basisgegevens maken wij uw tuinontwerp. Deze wordt voorzien van een duidelijke offerte waarin u een overzicht van de materialen, werkzaamheden en de kosten vindt. Vervolgens komen wij bij u thuis om het ontwerp en de offerte met u te bespreken. Ook gebeurt het dat u als klant meehelpt met bepaalde werkzaamheden, denk aan het rooien van bomen/planten en het opperen bij het straatwerk. In overleg is het allemaal mogelijk.

Aanleg:

Nu breekt de dag aan dat wij gaan beginnen met de aanleg van uw tuin. U maakt nu kennis met onze enthousiaste medewerkers, een team bestaande uit vakbekwame hoveniers.

Uw tuin krijgt stap voor stap vorm en wordt volgens het ontwerp aangelegd. Borders, gras, bestrating, planten en mogelijk vijver(s), alles krijgt zn plek en uw tuin ontstaat zoals met u is afgesproken. En zoals al bij Ontwerp is beschreven, kunt u eventueel ook zelf meehelpen bij het aanleggen en inrichten van uw tuin. Na de oplevering van uw tuin kunt u gaan genieten, wij als hoveniers zijn er dan nog voor de nazorg. Nazorg wil zeggen dat als er planten zijn die niet aanslaan, deze kostenloos worden vervangen. Of dat de door ons aangelegde bestrating wordt hersteld, mocht er ergens iets verzakken. Uw nieuwe tuin is klaar en kan gaan groeien en bloeien. Dit dit hoeft niet het einde te betekenen van onze samenwerking. Ook het onderhoud van uw tuin kunnen wij geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. En mocht u nog vragen hebben over de tuin, dan komen wij graag bij u langs om ze te bepreken.

Onderhoud:

Iedere tuin heeft onderhoud nodig en ook hiervoor bent u bij Millefleurs aan het juiste adres. Of het nu het maaien van het gras, het onkruidvrij houden van borders en bloemperken of het snoeien van bomen en hagen betreft, het is ons dagelijks werk.

Of het nu een particuliere tuin of de tuin rondom een kantoor of werkplaats is, wij hebben van beide al veel in onderhoud. Er zijn vele mogelijkheden voor het tuinonderhoud. U kunt alles uit handen geven, dan voeren wij alle werkzaamheden uit en zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft. U ook kunt u kiezen voor alleen tuinonderhoud in het voorjaar en/of in het najaar. Een andere mogelijkheid is om tijdens de vakantieperiode het maaiwerk verzorgen.

Heel belangrijk voor een mooie tuin is de bemesting en voor iedere tuin is dit anders. Gazon vraagt -om mooi te worden en te blijven- een andere bemesting dan planten, bomen en hagen. Kortom er kan heel veel en de mogelijkheden nemen wij graag met u door.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf MILLEFLEURS uit de rubriek hovenier uit Hoogeveen is gevestigd aan de Stuifzandseweg 51 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-269767.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Hoveniersbedrijf MILLEFLEURS zijn o.a. :