Het Kaas en Wijnhuis in Hoogeveen

Kaashandelaren

Over Het Kaas en Wijnhuis

Het Kaas en Wijnhuis valt onder de rubriek kaas in Hoogeveen.

Wij zijn als speciaalzaak in kaas, wijn, noten en andere delicatessen gevestigd aan de Schutstraat in Hoogeveen. Er staat een enthousiast team van vier mensen voor u klaar, om u deskundig te adviseren over ons assortiment. Daarnaast heeft Het Kaas & Wijn Huis ook een webshop, waar online producten uit de winkel gekocht kunnen worden www.hetkaasenwijnhuis.nl/webshop.

Binnenlandse kaas:

Het Kaas & Wijn Huis heeft Nederlandse kaas van het merk Blond. Deze bijzonder lekkere kazen worden voor 100% uit Noord-Hollandse melk gemaakt. Door de zoute kleigrond wordt er gemiddeld 25% minder zout toegevoegd. Bij ons zijn de kazen te verkrijgen in zes verschillende leeftijden met de namen Mild, Zacht Gerijpt, Rijp Belegen, Smeuïg Pikant, Goud en Oud Klassiek. Ook de soorten met komijn en kruidnagel zijn van het merk Blond.

Buitenlandse kaas:

Als specialiteitenwinkel voel je jezelf een beetje een pionier op het gebied van lekker eten en drinken. Ons enthousiasme en bevlogenheid is terug te zien in onze buitenlandse kaasvitrine. We hebben in onze winkel onder andere specialiteiten uit Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Duitsland, Zwitserland en Denemarken. Al deze landen zijn terug te vinden in rode kazen, welke een gewassen korst hebben, blauwader kazen, witschimmel, verse kazen en harde koemelkse-, geiten- en schapenkazen.

Wijnen:

Onze naam verraadt het al! Wij besteden veel aandacht aan ons uitgekiend wijnassortiment. Wij bieden veelal Italiaanse, Spaanse, Franse en nieuwe wereldwijnen aan. Eén van onze wijnimporteurs is marktleider op het gebied van Italiaanse en Spaanse wijnen.

Noten:

In onze notenbar vindt u bij ons dagelijks vers gebrande noten. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment zuidvruchten, rauwe noten, Japanse mixen, kaaskoekjes en caloriearme zoutjes. Daarnaast maken wij elk week één of meerdere weekendmixen geheel naar eigen recept!

Delicatessen:

Naast kaas, wijn en noten bieden wij een royaal assortiment aan andere delicatessen aan. Olijven, tapenades en salades zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. In tegenstelling tot veel andere verkooppunten zoals de markt, supermarkten, etc, die meestal Griekse olijven verkopen, hebben wij alleen Italiaanse olijven. Italiaanse olijven zijn over het algemeen een stuk groter, knapperiger en minder zout. Onze olijven en ingrediënten voor onze tapenades worden maar één keer gepasteuriseerd in plaats van de gebruikelijke drie keer. De vers beleving is hierdoor vele malen groter!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Kaas en Wijnhuis uit de rubriek kaas uit Hoogeveen is gevestigd aan de Schutstraat 35-37 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-268629.

Diensten en producten voor kaas

Trefwoorden die horen bij Het Kaas en Wijnhuis zijn o.a. :