Groencentrum Zuidwolde in Zuidwolde

Hovenieren

Over Groencentrum Zuidwolde

Groencentrum Zuidwolde valt onder de rubriek hovenier in Hoogeveen.

Groencentrum Zuidwolde uw hovenier is een jong, zelfstandig bedrijf. Vanuit dezelfde locatie als Groencentrum Zuidwolde werken beide bedrijven graag nauw en constructief met elkaar samen. Zo wordt veel van het gebruikte plantmateriaal opgekweekt in eigen kwekerij. U als klant profiteert van dit samenwerkingsverband, want mede hierdoor is de prijs/ kwaliteitsverhouding voor u zeer gunstig.

Tot ziens bij Groencentrum Zuidwolde...

Hoveniers:

Met een jarenlange ervaring zijn wij met ons bedrijf actief op twee gebieden. Enerzijds onze hovenierswerkzaamheden anderzijds ons tuincentrum. Deze combinatie brengt het voordeel met zich mee dat wij u kunnen adviseren op het gehele traject. Dus bij aankoop, beplanting en onderhoud. Daarnaast kunt u een keuze maken uit ons groenaanbod op het tuincentrum, welke wij in het geheel bij u aan kunnen leggen.

Op hoveniers gebied doen wij diverse werkzaamheden variƫrend van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de overige informatie op deze site.

Samen of laten doen:

Een tuin aanleggen en onderhouden is een hele klus, waar veel mensen toch veel plezier aan beleven. Vandaar dat uw hovenier u de mogelijkheid biedt om samen aan het werk te gaan. Hoe werkt dat?

Bijvoorbeeld het uitzetten van een beplantingsplan, zij zetten de planten met pot op de goede plaats en u plant ze in de grond.

Heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Groencentrum:

Naast onze activiteiten als hovenier kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen. Een compleet aanbod ruim en overzichtelijk voor u opgesteld in een sfeervolle groene omgeving. Sfeer, kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. De ervaring en de deskundigheid die wij opdoen bij onze hovenierswerkzaamheden benutten we om u op een persoonlijke wijze van een goed advies te voorzien.

Ons aanbod bestaat in de basis uit de volgende productgroepen:

* Planten * Potterie & Grond * Kado- en sfeerartikelen * Tuinmaterialen

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Groencentrum Zuidwolde uit de rubriek hovenier uit Hoogeveen is gevestigd aan de Burg. Tonckenstraat 53a in Zuidwolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-374312.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Groencentrum Zuidwolde zijn o.a. :