Fotoshoot 4 You in Alteveer

Fotoshoot 4 You

Over Fotoshoot 4 You

Fotoshoot 4 You valt onder de rubriek fotograaf in Hoogeveen.

Welkom bij Fotoshoot 4 you!

Even voorstellen : mijn naam is Tineke van Daatselaar. Fotograferen is voor mij een echte passie waarin ik al mijn liefde en creativiteit kwijt kan.

Bij mij is iedere shoot uniek, van een tedere pasgeboren baby tot een stoere puber en van een zwanger stel tot een familie foto.

Fotoshoot 4 You: Voor het maken van een mooie reportage van je kinderen, newborn, zwangerschapsreportage, familiefoto 's, portret, je huisdieren, glamourfoto's, kinderfeestjes of een vrijgezellenfeestje.

Zoveel verschillende mogelijkheden en verschillende mensen die het werk zo leuk maken. Het is voor mij erg belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij een reportage in een ontspannen sfeer.

Wat zit er allemaal inbegrepen bij een fotoreportage: -2 Vakafdrukken 10/15 cm en 1 vakafdruk 13/18 cm -Mijn ervaring , tijd en creativiteit -Professionele nabewerking -Online gallery met minimaal 15 foto. -Gebruik van alle accessoires

Ook kunt u bij mij een waardebon voor een fotoshoot bestellen.

Voor meer informatie kunt u naar mijn website: http://www.fotoshoot4you.nl en www.newbornfotoshoot.nl of Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fotoshoot4You/118747524851669/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fotoshoot 4 You uit de rubriek fotograaf uit Hoogeveen is gevestigd aan de Alteveer 55 in Alteveer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28106840.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Fotoshoot 4 You zijn o.a. :