Eetcafé het Koetshuis in Hoogeveen

Restaurants

Over Eetcafé het Koetshuis

Eetcafé het Koetshuis valt onder de rubriek restaurant in Hoogeveen.

Het Koetshuis een gezellig restaurant waar vele gasten inmiddels hun stek hebben gevonden en waarin in een gemoedelijke, gezellige sfeer kan worden gegeten & gedronken.

Ons restaurant gedeelte biedt plaats aan ca. 100 gasten. Naast een & la carte kaart die eens in de drie maanden vernieuwd wordt hebben we ook diverse seizoens- en verassingsmenu's. Uiteraard kunt u uw wensen ook van te voren kenbaar maken aan onze koks zodat zij ervoor kunnen zorgen dat u een onvergetelijke culinaire avond beleeft. Ook mensen met een speciaal dieet kunnen bij ons culinair genieten.

Ons restaurant is aangekleed met diverse antieke decoraties en door middel van sfeervolle verlichting en muziek wordt een ambiance gecreëerd die u nergens anders vindt! Uitstekende kwaliteit en een vriendelijke en gemoedelijke bediening zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft.

De muziek speelt een belangrijke rol in Het Koetshuis. De stijl is het best te typeren als nostalgisch goud van oud waarin ook de muziek van nu niet vergeten wordt.

Sinds 2006 is Eetcafé Het Koetshuis ook de perfecte locatie voor uw feest! De zaal is warm gedecoreerd en het beschikt over een uniek dakterras waar u zomers goed kunt genieten. Er kunnen feesten worden georganiseerd voor groepen vanaf 30 tot 80 personen.

Kom ook eens langs en ontdek het "Koetshuis-gevoel" !

Locatie: Grote Kerkstraat 24 Hoogeveen

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eetcafé het Koetshuis uit de rubriek restaurant uit Hoogeveen is gevestigd aan de Grote Kerkstraat 24 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-331002.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Eetcafé het Koetshuis zijn o.a. :