DistriPetFood in Hoogeveen

DistriPetFood is distributeur in natuurlijke dierbenodigdheden.

Over DistriPetFood

DistriPetFood valt onder de rubriek groothandel in Hoogeveen.

DistriPetFood is een groothandel en distributeur in dierbenodigdheden (diervoeding). DistriPetFood levert de producten onder andere aan trimsalons, tuincentra, dierenspeciaalzaken, groothandels en aan aanverwante bedrijven. Naast diervoeding kunt u ook bij DistriPetFood terecht voor dier snacks en dier voedingssupplementen.

U kunt bij DistriPetFood terecht voor dier voeding, snacks voor dieren en dier voedingssupplementen. De dier voedingssupplementen die DistriPetFood u kan aanbieden zijn: Cranimals Original, Cranimals Verry Berry, Cranimals Vibe, Cranimals Gold en Cranimals sport. Met deze dier voedingssupplementen kunt u uw dier helpen om bepaalde ziektes en meer tegen te gaan. U treft uitgebreide informatie over deze dier voedingssupplementen aan op de website van DistriPetFood.

De snacks die DistriPetFood voor uw dier kunnen maken zijn Carnis snacks (Nederlands product). De Carnis snacks zijn ambachtelijk gemaakt zonder toevoeging van bindmiddelen. Ook zijn de Carnis snacks glutenvrij, hypo allergeen en erg lekker voor uw huisdier! DistriPetFood kan diverse snacks van Carnis snacks leveren zoals: 100% kip sticks, 100% kalf producten, 100% kip burgers, gedroogde kalfshuis, gedroogde kippen nekjes en meer.

Het voer wat DistriPetFood kan leveren zijn van diverse merken zoals: Carnis, Cranimals en Metazola. Op de website treft u meer informatie over de merken en over DistriPetFood aan.

Neemt u voor vragen of meer informatie persoonlijk contact op met DistriPetFood of kijkt u eens op de website http://www.distripetfood.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DistriPetFood uit de rubriek groothandel uit Hoogeveen is gevestigd aan de De Lavalstraat 15 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14131433.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij DistriPetFood zijn o.a. :