De waardevolle Vrouw in Ijhorst

Ik help jou je authentieke waarde weer te ervaren.

Over De waardevolle Vrouw

De waardevolle Vrouw valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Hoogeveen.

Ben jij snel geneigd jezelf weg te cijferen? Word je veel bekritiseerd door jezelf of door anderen? Worstel je met zaken, zoals minderwaardigheid? Heb je last van onzekerheden, verdriet of angsten? Is er ooit wel eens tegen jou gezegd dat jij enorm waardevol bent? Dat jij er echt toe doet? Vind je dit moeilijk om voor te stellen?

Onverwerkte emoties en hardnekkige niet-kloppende overtuigingen over jezelf kunnen een laag zelfbeeld veroorzaken. Je huidige leven kan hierdoor verstoord raken. Je voelt je uitgeput, ervaart moeilijkheden op diverse vlakken, wat kan leiden tot psychische en/of fysieke klachten. Zoals bv. een burn-out.

Wist je dat jouw emoties tevens je grootste hulpbronnen zijn? Realiseer je eens dat emoties aangeven dat er in je diepste kern bij jou nog wat geheeld mag worden. Waar zit jouw diepste pijn? Wat vergiftigt jou? En wanneer is dit ontstaan?

Het is wellicht pijnlijk om de waarheid onder ogen te zien, maar biedt jou ook de mogelijkheden voor een gigantische transformatie. Het loslaten van onverwerkte emoties, ondermijnende gedachten en starre overtuigingen brengt je dichter bij je wezenskern. Jij bent echt de moeite waard. Dat mag jij echt leren voelen en ervaren.

Als bovenstaande dingen jou enorm dwarszitten, is het wezenlijk te investeren in jezelf. Maar daarbij zul je wel wat geduld en doorzettingsvermogen mogen tonen. Je komt namelijk niet in één keer van je problemen af. Je moet bereid zijn op diepere en meerdere lagen zaken los te laten en ten diepste erkennen dat jij het waard bent om liefde, gezondheid en voorspoed te ontvangen. En dat je in je wezenlijke kern in feite liefde én heel bent. Voor een transformatie zijn echt vaak meerdere sessies nodig. Maar het is dan wel de moeite waard. Je gaat jezelf WAARDEVOL voelen.

Ik heb verschillende aanbiedingen voor jou in petto: - Een eerste gratis inzichtgesprek van zo'n 25 à 30 minuten om al wat inzicht te krijgen in jouw problematiek en de mogelijkheden. Zo leer je mij ook alvast wat kennen en voel je of het de moeite waard is samen met mij aan de slag te gaan. - Ik bied je losse sessies aan, van anderhalf uur per keer, waarbij je in ieder geval een coaching gesprek krijgt en een craniosacraaltherapiebehandeling. Kosten: €100 - Een mini retraite dag, waarop je in ieder geval een craniosacraaltherapiebehandeling krijgt en een familieopstelling. Maar ook nog andere mooie verrassingen staan jou op deze dag te wachten. Een dag waarbij jij volledig in het zonnetje wordt gezet en je meest dringende issues aan de orde komen. Kosten: €195 - Een traject van 5 maanden, waarin in ieder geval 5 sessies craniosacraaltherapie zitten en 1 sessie familieopstelling. Verder krijg je als extra's 2 Lichtmeditaties en een afrondingsgesprek. In zo'n traject duik je meer de diepte in, dus je komt jezelf goed tegen. Maar het levert jou aan het eind ook iets moois op. Hierbij ontstaan mooie transformatieprocessen.

Neem vrijblijvend contact op met mij voor uitvoeriger informatie en te kijken wat het beste bij jou past.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De waardevolle Vrouw uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Hoogeveen is gevestigd aan de Veldhuisweg 1-46 in IJhorst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 10656819.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij De waardevolle Vrouw zijn o.a. :

Nieuws van De waardevolle Vrouw in Ijhorst

De moederwond

De moederwond

Heel veel vrouwen hebben last van allerlei issues, die wel eens te maken zouden kunnen hebben met een niet geheelde moederwond.

Met wie verbind jij je?

Met wie verbind jij je?

Door je te verbinden met zowel moeder Aarde als De Bron, ontstaat er een krachtig kanaal, waarmee jij vanuit 'Het veld' alles mag ontvangen aan overvloed, liefde en wijze inzichten.

5 manieren om je zelfrespect te vergroten

5 manieren om je zelfrespect te vergroten

Je zelfrespect is naast je zelfliefde enorm belangrijk voor jouw gevoel van eigenwaarde. Hieronder 5 manieren om het te vergroten.

Bevroren zelfliefde

Bevroren zelfliefde

Heb jij moeite met voelen? Voelen in je lijf? Voelen van je emoties? Of durf jij ze niet te laten zijn? Heb jij moeite met echt ontspannen? Hoe durf jij je neer te zetten in je relatie? Durf jij voor jezelf op te komen?

Compassie met je (voor)ouders

Compassie met je (voor)ouders

Gedurende ons leven heb je misschien een bepaald beeld ontwikkeld over je ouders.

Mini-retraite dag samen met je vriendinnen

Mini-retraite dag samen met je vriendinnen

Hoe fijn zou het zijn om samen met je vriendinnen, zussen, collega's (vrouwen) of buurvrouwen een heerlijke dag te hebben, waar je allerlei verrassende dingen gaat doen?

Verwaarlozing van jeZelf

Verwaarlozing van jeZelf

Veel vrouwen zijn geneigd veel verantwoording op zich te nemen, en zichzelf daarbij onder te sneeuwen. Dat gaat op den duur allerlei problemen opleveren.