De Klussenier in Hoogeveen

Jeffrey Westra De Klussenier, uw veelzijdige vakman

Over De Klussenier

De Klussenier valt onder de rubriek klussenbedrijf uit Hoogeveen.

EVEN VOORSTELLEN: UW KLUSBEDRIJF IN HOOGEVEEN

Ik ben Jeffrey Westra en samen met mijn vrouw en twee zoons woon ik met veel plezier in Hoogeveen. Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken of badkamer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Verbouwen zit mij echt in het bloed. Naast mijn werk in de installatiebranche was ik altijd aan het klussen. Ik heb onder andere twee woningen compleet verbouwd. De eerste heb ik verkocht en de tweede is onze huidige woning. Ik ben erg trots op het resultaat van beide woningen. Doordat ik veel ervaring heb met verschillende werkzaamheden was het idee om een eigen klusbedrijf te starten zo geboren. Jarenlang heb ik met dit plan rond gelopen en gepeinsd over de onzekerheden die het ondernemerschap met zich meebrengen. Tot op de dag dat ik bij de franchiseorganisatie De Klussenier terecht kwam.

U kunt voor alle werkzaamheden bij mij terecht. Voor grotere verbouwingen of voor het ophangen van een schilderij. Op het gebied van installatiewerk kan ik iedere wens vervullen. Het verbouwen van badkamers, keukens, toiletten en timmerwerk zijn opdrachten die u aan mij kunt toevertrouwen. Bij grote verbouwingen kan ik de hulp inroepen van collega Klusseniers. Op die manier blijft de garantie gewaarborgd en u heeft maar één aanspreekpunt. Naast de vakkundige uitvoering vind ik de begeleiding van mijn klanten tijdens de verbouwing erg belangrijk. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige vakman, die iedere klus of verbouwing kan realiseren? Door mijn ervaring in uitvoering van werkzaamheden maar ook de organisatie rondom een opdracht kan ik u volledig van dienst zijn.

U kunt gerust vrijblijvend contact met mij opnemen om uw wensen door te spreken. Net zoals mijn collega Klusseniers reken ik geen voorrijkosten. Tevens ontvangt u ruime garantie op geleverde werkzaamheden. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Hoogeveen op www.klussenierjeffreywestra.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Klussenier uit de rubriek klussenbedrijf uit Hoogeveen is gevestigd aan de Klaverkamp 15 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-279415.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij De Klussenier zijn o.a. :

Nieuws van De Klussenier in Hoogeveen

Kent u dat? Kleine klussen die al langere tijd, al dan niet bewust, aan uw aandacht ontsnappen?

Kent u dat? Kleine klussen die al langere tijd, al dan niet bewust, aan uw aandacht ontsnappen?

Het zal u verbazen hoeveel uw woonplezier erop vooruit kan gaan wanneer deze 'ongemakjes' worden verholpen!