Centrum Ithaka in Hoogeveen

Centrum Ithaka uit Hoogeveen heeft geen profiel.

Wat doet Centrum Ithaka in Hoogeveen

Centrum Ithaka is een coaching uit Hoogeveen. Men is gevestigd aan de Roerdomplaan 131. Het telefoonnummer van Centrum Ithaka in Hoogeveen is 0528-785851.

Is Centrum Ithaka in Hoogeveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoogeveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Centrum Ithaka in Hoogeveen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Hoogeveen levert onder andere :

Even voorstellen Mijn naam is Grietje Beekelaar, ik werk sinds 1987 in mijn eigen praktijk als psychosociaal, energetisch en spiritueel therapeut. Opleidingen, cursussen en trainingen heb ik gevolgd in zowel de reguliere als complementaire gezondheidszorg. Enkele daarvan zijn de Psychosociaal therapie, Intuïtieve ontwikkeling, opleiding Familie Opstellingen, diverse opleidingen,trainingen en cursussen op gebied van Energetisch werk. Voor mij betekende de verbinding die ontstond tussen regulier en complementair een mogelijkheid tot verbreding en verdieping van mijn werk. In januari 2000 heb ik, na te zijn verhuisd, mijn praktijk in Hoogeveen voortgezet en heb ik de deuren van Centrum Ithaka geopend.

Ik voel me erg betrokken en verbonden bij het werk wat ik doe en door de jaren heen is dat gevoel van betrokkenheid en verbonden zijn alleen maar gegroeid en versterkt. Het is voor mij altijd belangrijk geweest om de weg van het Hart te volgen en dat is de gedachte waar ook Centrum Ithaka voorstaat.

Er is zich een samenwerkingsverband aan het ontwikkelen wat betekent dat ook anderen mee werken in het centrum. Behalve de werkzaamheden in mijn eigen centrum geef ik workshops en cursussen op uitnodiging in andere centra.

De gedachte welke Ithaka volgt is Leven vanuit je Hart, waardoor voelend denken wordt en denkend voelen. Overige informatie Inmiddels zijn er steeds meer werkgevers bereid, geheel of gedeeltelijk, verschillende cursussen en of consulten te vergoeden. Ook Arbo artsen adviseren veelal positief en werkgevers voorzien mede daarom in (gedeeltelijke) vergoedingen. Wat belangrijk kan zijn om voor vergoedingen in aanmerking te komen, is dat je zelf enige informatie verstrekt door bijvoorbeeld het geven van een folder.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching