Business IT Rent in Hoogeveen

Automatiseringsbedrijven

Over Business IT Rent

Business IT Rent valt onder de rubriek automatisering in Hoogeveen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van korte-, lange termijn verhuur van A-merk automatiserings producten. Wij verhuren merken zoals: HP, IBM, enz, enz.. Van notebooks tot servers inclusief OS, dit kan al vanaf één dag.

Wij zorgen voor snelle levering door héél Nederland Wij configureren de systemen geheel naar uw wens Afleveren en installeren (waar nodig) de systemen bij u op lokatie En na afloop van de huurperiode komen wij bij u langs om de systemen weer op te halen

Waarom Business IT Rent... Voor bijvoorbeeld: een presentatie, een evenement, een (personeels)-training, een jaarvergadering of voor tijdelijke kantooruitbreiding biedt Business IT Rent u de mogelijkheid om al uw apparatuur in één keer te huren. Mocht u advies nodig hebben omtrent een project dat u wilt organiseren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezorging en installatie Bezorging van apparatuur kan op elk adres in Nederland en in overleg ook in buitenland. Ook kan Business IT Rent de gehuurde computerapparatuur compleet werkend op de plaats van bestemming installeren. De installatiekosten zijn afhankelijk van het soort en van de hoeveelheid apparatuur.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Business IT Rent uit de rubriek automatisering uit Hoogeveen is gevestigd aan de Willemskade 1 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-261200.

Diensten en producten voor automatisering

Trefwoorden die horen bij Business IT Rent zijn o.a. :