Brinkhof Glas- en Schilderwerken B.V. in Hoogeveen

Brinkhof Glas- en Schilderwerken B.V. uit Hoogeveen heeft geen profiel.

Wat doet Brinkhof Glas- en Schilderwerken B.V. in Hoogeveen

Brinkhof Glas- en Schilderwerken B.V. is een schilder uit Hoogeveen. Men is gevestigd aan de Stephensonstraat 11. Het telefoonnummer van Brinkhof Glas- en Schilderwerken B.V. in Hoogeveen is 0528-229480.

Is Brinkhof Glas- en Schilderwerken B.V. in Hoogeveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoogeveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Brinkhof Glas- en Schilderwerken B.V. in Hoogeveen valt onder de rubriek schilder. Een schilder uit Hoogeveen levert onder andere :

Brinkhof glas- en schilderwerken b.v. is een bedrijf welke gespecialiseerd is in de allround uitvoering van alle soorten glas- en schilder-, en behangwerkzaamheden op het gebied van onderhoud en nieuwbouw.

De huidige structuur van het bedrijf heeft vanaf 1997 gestalte gekregen door een management buy-out vanuit de Mulder Groep. Per 1999 is er een naam- en logo wijziging doorgevoerd en bestaat de directie thans uit de heren B.A. Brinkhof sr. en M. Brinkhof.

Tezamen met de vestiging in Zwolle heeft Brinkhof glas- en schilderwerken b.v. ± 35 medewerkers in dienst welke dagelijks met veel daadkracht de werkzaamheden ten uitvoer brengen.

Het bedrijf kent o.a. de volgende kwalificaties welke bijdragen tot uitstekend vakmanschap zowel op administratief als uitvoerend gebied:

- Erkend AF glaszettersbedrijf - Erkend Af schildersbedrijf - Erkend leerbedrijf SVS - Iso 9002 - VCA**

Als u als particulier of als zakelijk opdrachtgever een schildersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt en dat willlen wij u graag kunnen wij u bieden. Hiervoor hanteren wij de volgende richtlijnen:

 Duidelijke afspraken in een complete offerte.  Algemene voorwaarden volgens consumentenbond en vereniging eigen huis.  Uitvoering door gediplomeerde vakmensen.  Duidelijk gestelde garanties.

Na uw aanvraag brengen wij aan het te schilderen object altijd een bezoek en overleggen persoonlijk met u de omvang van de aan te bieden werkzaamheden, welke wij vervolgens verwerken in een schriftelijk vrijblijvende offerte. Deze offerte blijft ; 30 dagen na ontvangst geldig en er is pas sprake van een overéénkomst na het getekend retourneren van een kopie.

Vraag naar de erkende vakman, dan bent u gegarandeerd beter af!

 ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander schilder

  • Schimmelshop.nl

    Schimmels, vochtplekken of weerplekken aangetroffen in uw woning? Beschimmelde muren in uw badkamer,. Trefwoorden van Schimmelshop.nl : anti schimmel, anti schimmel badkamer, anti schimmel middel, anti schimmel middelen, anti schimmel muurverf, anti schimmel verf, anti vocht, antischimmel, .

    tel. 0631000741, Bouwmeesterstraat 62, 7906EV in Hoogeveen

    Meer over Schimmelshop.nl contact website