Ballast & Hilbrink Druk, Sign en XXL print in Hoogeveen

Ballast & Hilbrink - druk, sign en XXL print gevestigd in Hoogeveen.

Over Ballast & Hilbrink Druk, Sign en XXL print

Ballast & Hilbrink Druk, Sign en XXL print valt onder de rubriek drukkerij in Hoogeveen.

Bij Ballast & Hilbrink bv bent u aan het juiste adres voor al uw handelsdrukwerk. Ook geboorte- en huwelijkskaarten, het beletteren van reclameborden of (bedrijfs)wagens behoort tot de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak. U wordt begeleid van het begin tot het eindprodukt waarna we u graag als tevreden klant terug zien.

Vormgeving:

Omdat het uitdragen van uw boodschap alle aandacht verdient, kunnen wij u adviseren bij de vormgeving van uw product. Aarzelt u daarom niet ons te benaderen en te informeren hoe uw ideeën het meest efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Pre-press:

Voordat de persen draaien, wordt elk product grondig gecontroleerd, aangepast en voorbereid voor het drukken. Gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat uw aangeleverde lay-out, met de daarbij behorende kleuren, ook daadwerkelijk aan de verwachting voldoet. Dat is nog een hele klus als je bedenkt dat elke kleur vele tinten heeft en rood niet zomaar rood is.

Drukproces:

Momenteel hebben wij de beschikking over de nieuwste uitvoering van een Ryobi 2-kleurenpers, voorzien van de modernste snufjes.

Na enige tijd proefdraaien is de pers nu Up-to-date.

Nu nog snellere levering tegen een gunstige prijs, van alle soorten drukwerk. Van een eenvoudig naamkaartje tot het mooiste full-colour drukwerk.

Printen:

Als alternatief voor het drukproces wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van het digitaal printen. Een manier die in veel gevallen een goedkoper resultaat oplevert. Dat daar niet altijd kwaliteit voor hoeft te worden ingeleverd, bewijst het eindresultaat. Laat u daarom van te voren goed informeren.

Afwerken:

Nadat de persen hun werk hebben volbracht, volgt het afwerkingsproces. Snijden, vergaren, vouwen, lijmen, nieten, brocheren, stansen, rillen, pregen, slitten en perforeren zijn een aantal termen die we voor u verzorgen. Om uw produkt te beschermen tegen invloeden van buitenaf is ook vernissen, lamineren en plastificeren mogelijk.

Belettering:

Uw logo of reclame-uiting houdt niet op bij het handelsdrukwerk of de flyer op de balie. Ook uw wagenpark en reclameborden worden door ons voorzien van de juiste afbeeldingen en/of teksten. En onze vormgevers helpen u graag op weg de juiste keuzes te maken. Bijna alles is te voorzien van een fraaie belettering.

Familiedrukwerk:

Bij Ballast & Hilbrink bv. bent u aan het juiste adres voor geboorte- en huwelijkskaarten. Bij ons heeft u een grote keuze uit verschillende soorten kaarten.

* U kunt geheel vrijblijvend modellen boeken ophalen om deze in alle rust thuis te bekijken. Een eigen ontwerp is ook één van de mogelijkheden.

* Of bekijk een klein gedeelte van onze collectie online.

Geboortekaartjes, huwelijkskaarten, gelegenheidskaarten.

Wij staan graag met advies voor u klaar.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ballast & Hilbrink Druk, Sign en XXL print uit de rubriek drukkerij uit Hoogeveen is gevestigd aan de Industrieweg 59 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-265006.

Diensten en producten voor drukkerij

Trefwoorden die horen bij Ballast & Hilbrink Druk, Sign en XXL print zijn o.a. :