Autoverhuur Hoogeveen in Hoogeveen

Autoverhuur Hoogeveen uit Hoogeveen heeft geen profiel.

Wat doet Autoverhuur Hoogeveen in Hoogeveen

Autoverhuur Hoogeveen is een autoverhuur uit Hoogeveen. Men is gevestigd aan de Plesmanstraat 89. Het telefoonnummer van Autoverhuur Hoogeveen in Hoogeveen is 0528-220244.

Is Autoverhuur Hoogeveen in Hoogeveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoogeveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Autoverhuur Hoogeveen in Hoogeveen valt onder de rubriek autoverhuur. Een autoverhuur uit Hoogeveen levert onder andere :

Al sinds 1973 verhuurt Autoverhuur Hoogeveen 9-persoons bussen en we werken onder andere samen met voetbalclubs en verzorgingshuizen. Doordat wij dit niet hoeven uit te besteden, kunnen wij de onderhoudskosten tot een minimum beperken en hoeven wij dit dus niet aan de klant door te berekenen. In ons pand aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen hebben wij een eigen werkplaats gevestigd voor het onderhoud van onze bussen. Tevens hebben wij voor particulieren het vervoer mogelijk kunnen maken voor vele vakanties, weekendjes weg en dagjes uit. Voor jou als klant betekent dit goed onderhouden huurauto’s met een lagere huurprijs dan veel van onze concurrenten! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review