Autoschade Roks in Hoogeveen

Autoschade- en herstelbedrijven

Over Autoschade Roks

Autoschade Roks valt onder de rubriek autoschade in Hoogeveen.

Service: Schade aan uw auto brengt een hoop geregel met zich mee. Autoschade Roks neemt dat graag van u over. Bijvoorbeeld met de haal- en brengservice. Als het nodig is transporteert Roks uw auto naar de werkplaats en levert hem na herstel van de schade weer bij u thuis af. Tijdens de reparatiewerkzaamheden staat uw auto veilig op het afgesloten bedrijfsterrein. Roks regelt de afhandeling van de schade met uw verzekeraar en zorgt voor vervangend vervoer. Zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Duidelijke afspraken: Autoschade Roks taxeert zelf de schade. Op die manier weet u gelijk waar u aan toe bent. Bijvoorbeeld welke reparatiewerkzaamheden nodig zijn. Maar ook wat het gaat kosten en hoe lang het gaat duren.

En afspraak is afspraak bij Roks. Dus geen verrassingen op de rekening. En uw auto staat op tijd weer voor u klaar.

Vakmanschap:

Autoschade Roks werkt met een enthousiast team van ervaren schadeherstellers. Ze herstellen alle merken en werken met originele onderdelen. Ook voor reparatie van autoruiten, aluminium delen en aircosystemen kunt u bij Roks terecht. Alle medewerkers volgen regelmatig cursussen om hun vakkennis en kwaliteit op een nog hoger peil te brengen. Een aantal van hen is erkend Basis-leermeester Carrosseriebranche. Daarmee is Roks erkend leerbedrijf voor de Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC).

Efficiƫnte bedrijfsinrichting:

Op het bedrijfsterrein van Roks valt vooral de ruime en professioneel ingerichte werkplaats op. Kantoor en werkplaats hebben samen een oppervlakte van 1100 m2. De inrichting van de werkplaats is afgestemd op een efficiënte routing van de autos in het bedrijf. Na taxatie worden de autos gedemonteerd in de (de)montageruimte.

Hiernaast bevindt zich de plaatwerkerij voor het richt- en plaatwerk. Voor schuren en plamuren gaan de autos vervolgens door naar de voorbewerkingsruimte. Na het spuiten worden ze dan weer opgebouwd in de (de)montageruimte. Zo houdt Roks de doorgangstijd kort en kunt u snel weer over uw auto beschikken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autoschade Roks uit de rubriek autoschade uit Hoogeveen is gevestigd aan de Europaweg 28 in Hoogeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-277603.

Diensten en producten voor autoschade

Trefwoorden die horen bij Autoschade Roks zijn o.a. :